Shop nu, betaal later

Gratis verzending vanaf €75,-*

Verzending vanuit NL

Bestellen & betalen

Hoe kan ik afrekenen op jullie shop?

Bij Ramair Benelux is het mogelijk om eenvoudig en veilig te betalen via iDeall, Creditcard, Klarna en PayPal. Maak tijdens het afrekenen een keuze.

 

Hoe werkt Klarna achteraf betalen?

Als particuliere klant heb je de optie om je bestelling achteraf te betalen met Klarna Achteraf. Je hebt tot 30 dagen nadat we je bestelling verzonden hebben de tijd om je bestelling af te ronden bij Klarna.

Wanneer je hier gebruik van wenst te maken, dien je Klarna Achteraf te kiezen tijdens het afrekenen. Zodra we je bestelling hebben verzonden, ontvang van je van Klarna een betaalverzoek. Je hebt dan tot 30 dagen de tijd om het bedrag te betalen. Wanneer je verdere vragen hebt over Klarnam willen we je vriendelijk verzoeken om met Klarna hierover contact op te nemen. Klik hier om Klarna te contacteren.

 

Waar vind ik mijn factuur?

Je vind je factuur terug door in te loggen in je account.

 

Ik heb nog geen bestelbevestiging ontvangen. Wat nu?

Wanneer je nog geen bestelbevestiging hebt ontvangen 1 uur nadat je besteld hebt, dan is het raadzaam om het volgende te controleren:

  1. Is er al geld van je bank afgeschreven? Zo niet, dat is de betaling mislukt. Plaats opnieuw je bestelling. 
  2. Controleer je ongewenste (spam) inbox.
  3. Wellicht heb je een verkeerd e-mailadres ingevuld. Neem gerust contact op met onze klantenservice.

 

Wat als mijn factuur onjuistheden bevat?

Heb je een fout ontdekt in je factuur, neem dan contact op met onze klantenservice en we kijken graag met je mee hoe we het kunnen oplossen.